11/21/2014

Kuukauden päivät

Tässä on tultu ja menty, oltu paljon ..siis hyvin paljon kipeänä ja projekteja on ollut jos jonkinmoisia.
 Syksy tuli ja meni. Mitä silloin mahtoi tapahtua? En muista enää... Joka tapauksessa syksy oli liian pitkään ja kasteli sitäkin enemmän. Odotan innolla pakkasukkoa pysyväksi ja sitä narskuvaa lunta joka auttaa pahimpaan pimeykseen ja kenkien kasteluun. Toivon toiveeni käyvän toteen tänään sillä lumi tuli vihdoin Turkuun eikä loppua näy! En tosin väitä ettenkö jo juhannusta odota.
 Isänpäivä tuli ja meni sekin. Eipä ollut kummoiset toiveet isännällä, kuin että puuroa aamuksi! Sitä saa mitä tilaa ja ehkä vielä hiukan vähemmän kun unohtui tuo kaupassa käynti.. Onneksi mimmu oli muistanut isiä päiväkodissa ja askerrellut kortin sekä kravaatin <3
 Omat syntymäpäivänikin tuli ja meni, mittarissa mollottaa kokonaiset 22v. Kahvituksilla juhlittiin niinkuin kaikki 22 aikaisempaakin ;) Kiitos vielä kaikille jotka paikalle pääsivä, oli ihana nähdä teitä!
Tässä yksi lahjoistani, joka vei sydämeni ja pari kyyneltäkin. kiitos äiti<3 Hieman on kuivahko postaus etten sanoisi.. Tässä on ollut enteroa sekä varmaankin viisi muuta pöpä kimpussa jotka eivät tunnu loppuvan kesken. Parin päivän viiveellä iskee seuraava pöpö vaikka mitä droppia naamaan sulloisi. Sitten oli nuo kaikki mahdolliset syntymäpäivät, isänpäivät. Suoritin myös viikkoa ennen kortin vanhentumista kakkos ajoni ja tällä hetkellä olen työkkärin cv-kurssilla viitisen päivää. Vasta kaksi päivää takana, mutta voin sanoa että on sen arvoista sielä istua, en malta odottaa keskiviikkoa ja uusien papereideni näkemistä! Teille muillekkin sielä ruudun puolella ketkä ovat yhteydessä työkkäriin niin kysykää TakeOff kurssia, jos paikka löytyy niin menkää juoksu jalkaa. Anteeksi vielä tämä melkein turha postaus. Seuraavaksi kuitenkin luettavaa annan itsestäni, meinaat viisi asiaa jossa olen hyvä! Ei muutakuin mietintä myssy päähän ja naputtelemaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)