4/09/2014

On Mikki merelle lähtenyt


Akin ollessa talvilomallaan päätimme tehdä jotain perheenkesken, mutta pois kotoa. Olin itse jo pidempään haaveillut buffetpöydästä ja laivareissulla saimme nämä molemmat ideat yhdistettyä hienosti. Vaikkakin olin erittäin pettynyt Siljan buffet valikoimaan sen maistettuani ja nähtyäni. Reissu meni kuitenkin paremmin kuin hyvin. Mila jopa suostui nukkumaan päiväunensa ja syömään nätisti. Hiukan jännitimme matkaa, mutta oikean asenteen saatuamme päälle, huokaisimme lopuksi vain tyytyväisyydestä. Asenne oli siis 100% Milan ehdoilla, jonka vuoksi mm. otimme molempiin suuntiin hytin ja kotoa mukaan matkasängyn, sekä tietenkin mielettömän määrän varavaatteita, leluja ja kaiken mitä tuli mieleen mitä voisi katastrofi tilanteissa tarvita. Katastrofista puheenollen, ensimmäisen vaatteiden vaihto oli heti hyttiin päästyämme, kun kakka oli tullut ohi liaten housut, bodyn sekä fliiskerraston..
Vaikka ruokaillessa hän ei saanutkaan syödä kaikkea kakkua mitä äiti oli ITSELLEEN ottanut, pysyi hän kuitenkin melko tyytyväisenä saadessaan ohikulkijoilta hymyjä sekä kehuja. Mila piti erityisesti pitkistä käytävistä jossa juoksi takatukka melkein heiluen.. Isoista ikkunoista katseltiin myös pitkään aaltoja sekä lintuja. Yläkerran discossa ehdittiin loppuminuuteiksi piipahtamaan ja näkemään muumipeikon sekä pikkumyyn joita katseltiin turvallisen väkimatkan päästä. Jopa äiti itse hätkähti muumin kokoa, oli se iso! Lasten leikkihuonekkin löydettiin, joka oli miellyttävän kokoinen ja sieltä löytyi kaiken ikäisille kaikkea, Mila pääsi ensimmäistä kertaa pallomereen jossa oli ihmettelemistä. 

 Päivä meni yllättävän nopeasti, vaikka aamun ensimmäisen parintunnin jälkeen miettisin miten pitkä päivä tulisi olemaan. Kuitenkin liiallista kellon katsomista välteltyäni huomasin yllättäen pakkaavani jälleen tavarat kasaan laivan vaihdon vuoksi, sinne päästyämme neiti menikin päikkäreille ja siitä suoraan menimme taas syömään. Loppuajan pyörimme kaupoissa ja sieltä hyttiin rauhoittumaan sekä siivoamaan, seuraavaksi olimmekin jo TAAS laukut pakattuna kävelemässä autolle missä Mila nukahtikin yöunille ennekuin edes vöitä olin saanut kiinni. Voin suositella kaikille jotka uskovat osaavansa ottaa rennosti! Mitkä ovat olleet parhaat "loma" kohteet teidän perheissä?

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! :)